Ексклузивно в Narod.bg: Електронните цигари са 95% по-малко вредни! Смъртните случаи в САЩ са от THC (марихуана), приемана под формата на течност

0 206

В последно време се говори много за вредата от електронните цигари и за смъртните случаи в САЩ, след тяхната употреба. Предлагаме ви едно по-различно мнение на потребител в социалните мрежи, като не се ангажираме, че твърденията са истина.  

Ето какво пише в поста си Д.Г.

Реклама

Умряха хора, които са изпарявали THC (марихуна) под формата на течност, от нелегални пълнители закупени на черно, като смъртта е предизвикана от съставка в течността под формата на масло от витамин Е, което помага за разтварянето на THC-то! Не случайно всички смъртни случаи са от един район и само в САЩ! А електронната цигара е била само средство за употребата на тези наркотици. Все едно да забранят спринцовките, за да не може наркоманите да си инжектират хероин! Журналистиката винаги трябва да бъде обективна, но за съжаление все по-често става платена и зависима!

 Преди да се публикува подобни статии, журналистите трябва да се замислят, дали не носят морална отговорност за това, което се пише и последствията от това! В случая подобни статии допринасят за смъртта на хиляди пушачи, които ще бъдат заблудени от това, което се пише! Най-малкото, което може да се направи, е да се пишат нещата с фактите, а не да се спестява половината истина!

Електронните цигари са най-малкото 95% по-малко вредни. В Англия започнаха да отварят магазини за такива продукти директно в болниците, а пред болниците има табели, които насърчават тютюнопушещите да преминат на електронни цигари! Това ако не е показателно, не знам кое е!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.