Цвета Караянчева пирувала цяла нощ с шофьора и охраната си, преди да катастрофира

0 3 211

Ескортът с автомобили на НСО, с който е пътувала шефката на парламента Цвета Караянчева, беше ударен от друга кола. Инцидентът стана в неделя (15,09)  преди обяд на пътя между Шумен и Силистра. Караянчева е със счупена раменна става и беше транспортирана по спешност в правителствена болница с хеликоптер.

Около случая се появиха множество въпросителни.

Реклама

 “Моля, правителствената служба, преди да ме уведоми за следващата клета медицинска процедура, на която е била/ще бъде подложена Караянчева, да съобщи с кого и до колко часа е купонясвала предишната нощ в Силистра, барабар с цялата си охрана и шофьорите?“, пита  Весислава Танчева във Фейсбук.

И тъй като правителствената служба не обажда къде са вилняли „вип“-овете, АФЕРА разкри къде е текла веселбата до три – четири след полунощ.

Първо властовите особи и Цвета Краянчева са били в хотел Дръстър и ресторанта там, собственост на шефа на „Месоком“ АД Стефан Райчев. След като обилно са вечеряли и са се отдали на танци, купонът е продължил в дискотека „Руж“, която се намира до „Паспортна служба“ на Областната дирекция на МВР в Силистра. Там „вип гостите“ с охраните и прочие са останали до към три – четири сутринта. Кой колко спал не е ясно, докато сутринта са тръгнали и … катастрофирали.

Източник: Afera.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.