Ето я истината за развода на Ани Салич! Бранко фалира напълно, тв водещата го зарязала заради тежката му зависимост от хазарт! (Чети още)

0 2 393

Ани Салич и бившият й съпруг Бранко са разделени от 2 години. Те няколко пъти си даваха нов шанс на връзката си, но така и не успяха да залепят счупеното помежду си. Оказа се, че страстта на сърбина на хазарта, софрите и сгодните жени се оказа фатална за дългогодишния им брак. През 2017 г. Ани и Бранко го разтрогнаха официално, но едва сега лъсна истината за краха в отношенията им, пише в новия си брой Уикенд.


Дори преместването на водещата в Нова телевизия и хилядите й предупреждения, че ще сложи край, не успяха да стреснат продуцента. Едва когато Ани го напуснала, сърбинът се разкаял, но новинарката отказала да се върне при него.
Още докато били семейство, Бранко страдал от непреодолима зависимост към хазарта и тайно от жена си обикалял комарджийниците. Бившият мъж на тв водещата често ходел да дърпа ръчките на „едноръките бандити” в игралните зали, надявайки се да удари комбинацията от еднакви символи и така да спечели десетки хиляди левове. Уви, Бранко все повече затъвал до гуша в харчове и заеми, а липсата на пари обтегнала отношенията му с Ани. В един момент се оказало, че сърбина е затънал страшно и дължи стотици хиляди левове.

Накрая фирмата му „БРАН-КО 1959” ЕООД, на която е едноличен собственик на капитала и управител, обявила фалит. Дружеството на сърбина, регистрирано в родния на Ани Благоевград, успяло да оцелее едва една година. С решение №5608 от 10 октомври 2018 г. „БРАН-КО 1959” ЕООД била обявена от Окръжния съд в Благоевград в несъстоятелност, а като начална дата за неплатежоспособността била приета 30 декември 2017 г. Съдът постановил и обща възбрана и запор върху имуществото на длъжника.

Реклама

Разводът на Бранко с една от най-популярните телевизионни водещи преобърнал на 180 градуса живота му. След като изхвръкна от редиците на Би Ти Ви преди 6 години, бившият продуцент се покрил. Затворил се в себе си, намалил контактите си и дори изтрил всичките си снимки от социалните мрежи. Близки до семейство Салич твърдят, че Бранко изживявал много емоционално развода, защото чувствал, че той е виновен за разпада на идилията. Ани не можела да му прости, че не е успял да пребори демоните си е изправил семейството пред позорен банкрут.


60-годишният Бранко, който дълги години бе продуцент в Би Ти Ви, днес трудно намирал по-солидно препитание. Последната му работа била като общ работник в риалити проекта на Иван и Андрей „Фермата”. Давали му скромни средства, при това ден за ден, тъй като непрекъснато имал нужда от бързи пари.


„Допреди началото на снимките на „Фермата” Бранко Салич е бил общ работник по време на строежа на снимачните сетове. Строял е съоръженията за шоуто. Интересно как от висините на телевизията е стигнал до там. Най-вероятно е във финансови затруднения. Но всички от екипа казаха, че е добър мъж, че би направил и на мравката път, обича животните и природата, много трудолюбив и с много умения. Уви, хазартната зависимост е тежко болестно състояние, което се лекува трудно”, одумват го в Би Ти Ви.


След развода Бранко оставил на Ани и двете им деца Лазар и Хана апартамента в София, а самият той известно време живял на квартира. Някои дори смятат, че семейството се развело, за да опази единственото си жилище. Според запознати сега Бранко и Ани изобщо не поддържали връзка помежду си, не се събирали заедно дори на семейни празници. Разочаровани от баща си пройдоха били и децата му, които били на страната на майка си в драматичната сага.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.