Телевизията на Слави – измама! Дългия отлага и политическия си проект

0 1 220

Твърденията, че Слави Трифонов ще купува телевизия, май ще се окажат голям балон. Първоначално тръгнаха слухове, че Дългия ще купува „Евроком“, а след това се заговори за TV1. Нейният собственик Румен Ковачев не отрече, че са водили разговори за сделка, но според източници на „Галерия“ в крайна сметка двамата са се споразумели само за придобиване на 6 часа ефирно време, а не за купуването на телевизията.

Реклама

Медията, която не е особено популярна вече е на 20 години. Собственикът й Румен Ковачев притежава най-голямата компания за наем на модерна техника и е работил със всички големи телевизии в страната, включително и със Слави Трифонов. Той е човекът, който дава техника за всичките му големи концерти.  

След намека, че ще цъфне на екрана на придобитата от него телевизия последва затишие. През това време Трифонов теглил чертата и осъзнал, че това е скъпоструващо занимание, без гаранция, че парите ще се върнат някога, а за печалба било трудно да се мисли.

Освен това Слави спира и политическия си проект. Той сам стигнал до извода, че е по-добре от екрана да влияе на процесите в държавата, вместо да се впуска в политическата игра. Идеята за политическия проект го вълнувала, но била отложена за време, когато от подкрепата му ще зависи промяната на статуквото.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.