ШОК! Детска учителка сее сифилис в София, сваля младите татковци и ги издудва

0 494

Възпитателка в детска градина изнудва татковци със слаб ангел, които е успяла да прелъсти. Нахаканата хубавица Мая е вгорчила живота на няколко бащи на деца, които заплашва, че ще издаде на благоверните им съпруги. А като добавка, някои от тях се оплакват и от деликатна полова болест, която им е лепнала, пише Уикенд.

Скандалната даскалица не е първа младост, но упорито продължава да се държи като разкрепостена тийнейджърка. Тя работела в детска градина в близост до Окръжна болница в София и имала забежки с бащи на хлапета, за които притежавала информация, че са в добро финансово положение. Обикновено ги канела на кафе, за да ги запознае с поведението на отрочето и да им обясни какъв точно е проблемът на съответното хлапе. Така от дума на дума успявала да завърже приятелство, което на по-късен етап започнало да прераства в интимен контакт, а в още по-късен в изнудване: „Даваш пари или аз давам снимките на жена ти”.


В клопката й попаднали няколко прелюбодейци, като нито един от тях не подозирал за съществуването на останалите. Проблемите им изведнъж се стоварвали на главата, защото към шантажа с фотосите се добавяло и срамна, макар и позабравена болест по българските земи, каквато е сифилисът.

Реклама


„Нека наричаме госпожата Мая. Тя е нафукана, самотна майка, бащата на детето й бил пияница и ги напуснал още преди дъщеря й да се роди. Запознахме с в детската. Може да се каже, че сама се предложи и аз приех, защото е добре сложена в тялото, макар да си личи, че е прехвърлила 40-те. Със съпругата ми и без друго сме разредили интимностите. Както и да е, направихме го. После втори път – заведох я до сръбския Димитровград, защото съм семеен и се притеснявам, че тук може да ни види някой познат. Хареса ми да сме заедно и за това почнах през уикенд да я водя там, че да отпускаме. Вкъщи лъжех, че съм в командировка. Мая ми обясни, че много обича да снима и аз се съгласих, защото вече беше отключила сексуалната ми енергия и имаше власт над мен. Изпълнявах желанията и безропотно, но и те бяха любовни.


Всичко вървеше добре до един момент, в който й споделих, че имам сърбеж на „специалното място”, а тя ококори очи и се направи на разсеяна. Бях сигурен, че няма от коя друга да съм го лепнал, защото с жена ми просто си спяхме. Тогава Мая се разяри и видях едно лице, което вече не искаше да ме докосва. Първо ми заби едни шамар, а след това завря мобилния си телефон пред очите ми, за да показва снимки и видеоклипове с други бащи… Беше отвратително. Почувствах се унизен, използван, предаден. Бях готово на всичко, за да не стигне историята до жена ми.


Но Мая не се спря. През цели път до София се кълнеше, че ще ме размаже. Искаше ми да платя екскурзия до Кушадасъ на нея и на дъщеря й, което беше към 1000 лева. Имам парите, но не се съгласих да ги дам. Тогава започна телефонен тормоз, които продължи дни наред. Учителката, която ми беше лепнала срамния сифилис, ме изнудваше за пари”, разказва столичанинът Стамен Александров (името му е променено), който е баща на две невръстни момиченца.
Мъжът едва овладял нервите си и решил, че първо трябва да спаси семейството си от разпад, а после да търси начин за озаптяване на даскалицата. Таткото направил собствено разследване, за да проучи що за птица е г-жа Мая. С помощта на приятели успял да издири и да се срещне с други бащи, чиито мъжки достойнства фигурират в секстелефона на учителката. Оказало се, че столичанката и тях ги работи по схемата на Стамен – първо кафенце, после краченце под масата, неволни докосвания, примигвания, покани за разговор, в които да ги запознае с проблемите в характера на детенцито и на финала открита интимна покана.


„Излагацията е пълна. Един от мъжете сподели, че не само му е треснала букетче венерически, но и здраво го е скубала материално. Друг й давал пари, за да ходи на тренировка по плуване, че да подържа „здрав дух в здраво тяло”. Трети се навил да освежи стените с нов латекс, като и боята, и трудът били за негова сметка. През това време Мая създавала настроение – провела салати, изстудявала питиета и не забравяла да снима всичко… Уверявам ви, че можем да се съберем цял отбор от наивници, които са снимани от тази жена в креватни изпълнения. Тя е истинска актриса, умее де са преструва, владее и някои трикове, с които може да качи всеки мъж на седмото небе. Не зная кога намира време да възпитава хлапета, да гледа собственото си дете, че и мъже да върти. Това, че не само аз съм й плащал, и не само аз съм бил изнудван, не ме успокоява по никакъв начин. Виновен съм, защото позволих да ме прелъстят и използват срещу обещанието, че на моето малко момиченце госпожата ще му обърне специалните грижи. Е, видях колко са специални. Орезилих се жестоко”, споделя още нашият герой, който сам пожела да разкаже историята, за да не попаднат и други бащи в неговата ситуация.
По негово настояване сменихме и името на детската учителка, но Стамен е категоричен, че много хора ще се сетят коя е, като прочетат за подвизите й. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.