Нови шокиращи разкрития за касапите от Негован

0 114

Двамата хладнокръвни убийци от случая „Негован“ са на нож помежду си. Те не могат да се разберат и си прехвърлят вината за това кой е дал идеята да убият и разчленят треньора по борба Йордан Атанасова и жена му Марияна. Това стана ясно вчера в Софийския апелативен съд, който ги остави за постоянно в ареста, пише в. „Телеграф“.

Двамата бяха арестувани в края на миналия месец, след като стана ясно, че са ликвидирали семейства Атанасови. Те очаквали в дома им да открият 60-70 000 евро. Пламен Шлапаков и аверът му Георги Нанчев отново криеха лицата си в съда вчера. Те не отговориха на нито един въпрос, но успяха само да смотоляват, че съжаляват за извършеното зверство. Магистратите обаче не им повярваха и ги върнаха в килията. След заседанието стана ясно, че и двамата са направили пълни самопризнания, които се припокриват, но само по един въпрос не успяват да се нагодят. Майсторите дограмаджийй се топели един друг в това кой е инициаторът на злокобното двойно убийство.

Реклама

Смята се, че автор на идеята за убийството е Георги Нанчев, който познавал семейството на треньора по бокс от 15 години. Той редовно им ремонтирал жилищата, спечелил доверието им и така научил, че преди време са продали жилище за 60-70 000 евро. Смятал, че пачките са в дома им в блока на столичния булевард „Витоша“. Така започнал да обсъжда идеята с Пламен и двамата се разбрали да ликвидират пенсионерите. Планът им бил мислен около година, а преди няколко месеца и изпълнен. Магазинът, от който са купили бидоните, обаче ги издал, тъй като камерите снимали как излизат от там със закупените стоки. Именно в бидоните майсторите натъпкали разчленените останки на Йордан и Марияна.

Тъй като главите им не се побрали, ги отрязали и сложили в найлонови торби. Разплитането на престъплението стана, след като рибар видял изплувал човешки череп. За първи път разследващите разбраха първо кои са убийците, а след това стигнаха до самоличността на жертвите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.