Нечувана наглост: „Болната“ Банева се лекува с бяло вино на плажа „Русалка“

0 287

„Болната” Евгения Банева вилнее по морето. Вместо да се лекува, с каквото оправдание излетя от килията на 12 юли, подсъдимата милионерша бе забелязана да отпийва студено бяло вино на плажа „Русалка” в компанията на свои приятелки. 


 Жената на олигарха Николай Банев, който продължава да търка арестантските нарове поне до старта на делото срещу фамозното семейство, насрочено за 24 септември, изглежда възстановена след 8 месеца в „кафеза”. Свидетелите на милата сценка се чудят как „тежко болната” Евгения Банева намира сили за плажни удоволствия, след като съдебномедицинска експертиза установи, че здравословното й състояние налага спешно оперативно лечение на щитовидната жлеза?! Именно това стана повод съдът да пусне смуглата богаташка за болнично лечение. 

Реклама


Вместо обаче да се подложи на скалпела, който да премахне „голям възел” на жлезата, Евгения реши да се забавлява в хотелския комплекс, собственост на съпруга й. Семейство Баневи са с обвинения за участие в организирана престъпна група, пране на пари, данъчни престъпления и незаконно притежаване на оръжия. 


За извършител на престъпленията е посочен пишман приватизаторът Николай Банев, Евгения е обвинена като негов помощник. Двамата са дадени на съда, като съучастници при изпиране на пари. Майката на Банев – Мария, също е с обвинение за изпиране на пари.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.