Кои са мъжете на Манолова и Фандъкова? (Любопитни подробности + СНИМКИ)

0 6 689

Йорданка Фандъкова и Мая Манолова щ бъдат най-коментираните жени у нас до 27 октомври, когато ще стане ясно кой ще стане кмет на София. Битката ще бъде яростна, защото не става дума само за това кой ще седне в кметския стол, а дали досегашната власт на ГЕРБ в големите градове ще бъде пробита.

Йорданка Фандъкова е родена в Самоков през 1962 година и е завършила руска филология. Започва работа като учителка, зам. кмет на Борисов, министър на образованието и Столичен кмет.

Манолова е с три години по-млада от конкурентката си, родена е в Кюстендил, следвала е история в Москва и е завършила право в УНСС. Работи като адвокат, след това е депутат, а днес омбудсман.

Това, което ги свързва е, че двете преборват рак на гърдата.

Реклама

Фандъкова има един мъж в живота си – педиатъра Юри Фандъков, с когото са заедно повече от 30 години. Тя разкрива, че разчита за всичко на мъжа си-включително и за домакинската работа. Тайнствения съпруг на дъщеря й работи в сферата на технологиите. Фандъкова има двама внуци – момче и момиче.

В живота на Мая има двама съпрузи. Първият е митничарят Милен Манолов, който ме баща на дъщеря й Ралица.

Въпреки че са разведени Мая и до днес носи неговата фамилия. Двамата се развеждат след бурната любовна афера на Мая с нейния колега от БСП – Ангел Найденов, който по-късно става министър на отбраната. Ангел и Манолова се женят през 2016-а, само няколко месеца след сватбата на дъщеря им Ралица. Тя е държавен служител, а съпругът й Мартин Мирчев е главен експерт в Земеделското министерство, пише „Галерия“.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.