Депутат от ОП: Ударът срещу Борисов, който готвят Симеонов, Каракачанов и Цветанов е жесток!

0 93

Депутат от Обединени патриоти (ОП) разкри какъв е сценария на заговора срещу Бойко Борисов, който му готвят Симеонов, Каракачанов и Цветанов. Според него в основата е отмъщението на Цветанов срещу Борисов, но ставало въпрос и за много пари, които трябвало да бъдат изпрани.

За целта Цветанов е гарантирал на Симеонов и Каракачанов, че ще имат сигурни кметове в Пловдив, Русе, Силистра и Средец! Във всичките тези градове структурите на ГЕРБ били под пълния контрол на Цветанов и щели да гласуват за Славчо Атанасов, Искрен Веселинов, Александър Сабанов, а името за град Средец още не било уточнено. Уточнявали се и кметовете на по-малки общини, тъй като се предвиждало разкриването на много депа за внос и преработка на опасни отпадъци. По този начин се целяло изпирането на стотици милиони мафиотски и откраднати пари.

Реклама

Ударът срещу Борисов щял да се изрази в загубата на изборите от БСП, тъй като много от гласовете на ГЕРБ на практика ще отидат при патриотичния фронт от където Цветанов смята да се завърне на бял кон в политиката. Според депутата вече всичко било уговорено и сега се обсъждало дали сега да бъдат предизвикани предсрочните избори или след провеждането на местните избори, когато ще се разполага с по-голям ресурс. За сега надделявало мнението за изненадващ удар и изборите да бъдат две в едно, но не се знаело, дали президента ще ги насрочи за една и съща дата, тъй като местните избори вече са насрочени за 27-ми октомври.

За осъществяването на този заговор според депутата от ОП били заделени много пари, които според него са от корупция и други престъпни дейности. Бомбата, която хвърли той е, че Цветанов, Каракачанов и Симеонов гласели Джамбазки за кмет на София, за което вече били получили подкрепата на определени олигарси, които имали интерес да имат послушен и изпълнителен кмет! Джамбазки според депутата бил най-подходящ и имал доверието на тримата вождове. Казал ли е истината депутата и как ще реагира Борисов предстои да видим в най-скоро време.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.