Фейсбук срещу Плевнелиев: Този малоумник и льольо да не ни скарва с Турция!

0 9

„Този малоумник и льольо най-добре да си затваря устата и да мълчи и да не предизвиква скандали с тъпите си изказвания. Този е грешка на природата по рождение, а това, че беше президент пет години е още по-голяма грешка.“ Това са само част от негативните коментари, които буквално заляха Фейсбук след думите на Росен Плевнелиев, че турският президент Реджеп Ердоган е диктатор.

Скандалното си изказване бившият държавен глава направи в национален ефир, коментирайки преговорите с „Фолскваген“. Според Плевнелиев, ако автомобилният гигант избере южната ни съседка за построяването на завод за производствените му мощности, а не България, щял всъщност да се спре на страна с много проблеми.

„Изборът на „Фолксваген“ изпраща много силен сигнал към демократичните общности в региона. Ако бъде избрана Турция, тогава губим илюзии, че всичко е въпрос на човешки права и свободи, а всъщност става въпрос за едни пари и там диктаторът е обещал повече пари“, отсече Плевнелиев, с което вбеси Турция.

Както единствено Lupa.bg съобщи президентът 2012-2017 Росен Плевнелиев ни вкара в дипломатически скандал с Турция, а Анкара се готви да викне на разговор нашия посланик там Надежда Нейнски заради пиперливите епитети, с които екс държавният глава си послужи в коментар за Реджеп Тайип Ердоган.

Реклама

„Е то само с Турция не бяхме се скарали, дойде и нейният ред с тия малоумниците, само че с Ердоган да внимават“, написа в социалната мрежа възмутен потребител.

Някои от гражданите са твърде крайни и буквално анатемосват Плевнелиев с изрази като“ „Проклет да си! Да не се беше раждал. Като се е родил вместо пъпната връв лекарите е трябвало да му резнат главата.“

„Тоя изобщо не става за политик, камо ли за държавник. Мисли се за умен, но е кръгла нула“, подема друг потребител атаката срещу експрезидента.

„Крайно време е Бойко Борисов да накара тоя кретен да спре да ни излага с п*д*лското си поведение“, не сдържа гнева си още един недоволен от Росен Плевнелиев.

Едва ли Турция ще обърне внимание на този ненормалник, коментира друг потребител. А пореден недоволен от бившия президент заключва: „Ела, Боже, и събери вересиите си от прехода ни“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.